Hudební televize Óčka přidaly do hybridního vysílání další zábavní aplikaci

23. listopad 2018

Aplikace Cool2ka zábavnou formou vyhodnotí, jestli se daný pár k sobě hodí, nebo ne. Divák musí mít televizor nebo set-top box s podporou HbbTV.

Hudební televize Óčko a Óčko Star uvedly v uplynulých dnech na platformě hybridního vysílání HbbTV další aplikaci, která udrží diváka na nějakou dobu u obrazovky. Po archivu pořadu „V jináči“, kde moderátorka Ivana Kulhánková alias Fancy provází strastmi těhotenství, se zde objevila Cool2ka (cool dvojka). Formou infolišty, která funguje jako grafický prvek, se pár dozví, zdali se k sobě hodí, nebo ne. V minulosti byla Cool2ka také součástí běžného vysílání.

Pro využívání hybridního vysílání potřebuje divák televizor, případně set-top box s podporou standardu HbbTV, který je připojený k internetu. Na sociální síti Facebook je také stála aktivní účet, který je v provozu od roku 2009 a poslední příspěvek obsahuje z července 2014, tedy z doby před více než čtyřmi lety. Na platformě HbbTV nabízí mediální skupina Mafra, které Óčko kanály provozuje, například také streamy stanic Óčko Star nebo Óčko Expres.

Aplikace Cool2ka v HbbTV hudebních stanic Óčko
Aplikace Cool2ka v HbbTV hudebních stanic Óčko
autor: lukpo
Spustit audio

Související