Hudební televize Óčko nabízejí pořad „V jináči“ i přes hybridní vysílání HbbTV

19. listopad 2018

Nový pořad mediální skupiny Mafra popisuje radosti a strasti těhotenství. Jeho průvodkyní je moderátorka Ivana Kulhánková alias Fancy.

Hudební televize Óčko, jmenovitě kanály Óčko a Óčko Gold, nabízejí svou programovou novinku „V jináči“ i na platformě hybridního vysílání HbbTV. Není to poprvé, kdy Óčka touto formou využila synergie z mediální skupinou Mafra. V minulosti byly touto formou dostupné například seriály Single Lady a Single Man, tehdy však pod hlavičkou Playtvák.cz, nyní jsou označeny novým logem iDNES Kino. Právě ten vytvořila Mafra po ukončení platformy Playtvák.

Moderátorka Ivana Kulhánková alias Fancy, která je též známá z vln pražského Radia Spin, popisuje ve formátu „V jináči“ radosti a strasti mladé těhotné ženy. Pořad, jenž je určen primárně ženám (jináč označuje jiný stav, pozn. red.), provede diváka samotnou přípravou na porod a bezprostředním děním přibližně několika týdnů po něm. Cyklus šesti dílů je možné sledovat ve vysokém rozlišení obrazu, Óčko Expes signalizaci HbbTV neobsahuje.

autor: lukpo
Spustit audio

Související