Hudební televize Óčko slaví patnáct let, diváci vyberou nejoblíbenější tuzemský klip

15. květen 2017

Nejlepších patnáct klipů včetně příběhu o jejich vzniku bude během srpna a září představeno ve vysílání Óčka a zároveň poběží hlasování o vítěze.

Hudební televizi Óčko je letos patnáct let. Diváci ji mohou sledovat bezplatně v rámci pozemního multiplexu 3 Českých Radiokomunikací, na satelitu Astra 3B, v kabelových a IPTV a také na internetu. V uplynulých letech do její rodiny přibyly i sesterské kanály Óčko Gold s největšími hity a Óčko Expres svázané v minulosti s rozhlasovou stanici Expres FM. Při příležitosti půlkulatin vyberou diváci nejoblíbenější tuzemský klip posledních patnácti let.

Nejlepších patnáct klipů včetně příběhu o jejich vzniku bude během srpna a září představeno ve vysílání Óčka a zároveň poběží hlasování o vítěze. Tvůrci nejlepšího klipu převezmou cenu 30. září. Nejlepší domácí klip posledních patnácti let mohou diváci vybírat prostřednictvím webu http://www.patnactka.ocko.tv/. Od roku 2003 vedl Óčko bývalý generální ředitel České televize a pozdější ministr kultury Jiří Balvín, v roce 2012 převzal šéfování hudebního programu Štěpán Wolde odcházející v té době z agentury Atmedia. Označení hudební televize nesl několik let také hudební klub na pražském Vyšehradě.

autor: lukpo
Spustit audio