Hudební televize VIVA se s diváky rozloučí ve velkém stylu, o víkendu nabídne klipy z „devadesátek“

14. prosinec 2018

Tematické bloky zaměřené na období 25 let hudebního kanálu i úzké zapojení diváků do vysílání. To bude loučení se stanicí, která se pro řadu diváků stala za dobu svého vysílání ikonou.

Německá hudební televize VIVA, která významným způsobem formovala zejména generaci současných třicátníků a čtyřicátníků, ukončí v pondělí 31. prosince své vysílání. Poslední přibližně dva týdny této stanice proto budou v rozlučkovém stylu. Připomenutí 25 let hudebního kanálu, který se pro řadu diváků stal doslova legendárním, bude probíhat už o tomto víkendu. V sobotu 15. a v neděli 16. prosince nabídne VIVA speciál s největšími hity 90. let, a to vždy od šesté hodiny ranní do 12.00. Celý nadcházející víkend se ponese v rytmu „devadesátek“. 

Ve vysílání kanálu dostanou o následujícím víkendu, poprvé v neděli 16. prosince ve 12.00, prostor někdejší populární tváře Mola Adebisi, Sarah Küttner, Loona a Oliver Pocher. V neděli 30. prosince od 8.00 je připraven další speciál „VIVA Goodbye“, v němž poběží videa vybraná samotnými diváky této stanice. Publikum se bude moci zároveň také zapojit do vysílání skrze sociální sítě. Diváci mohou na Twitteru své rozlučkové příspěvky zasílat pod hashtagem #vivaliebtdich. Rozloučení s fanoušky vyvrcholí 31. prosince v 12.00 blokem „VIVA Forever – The Show“. Od 1. ledna 2019 nahradí tuto stanici neplacená televize Comedy Central.

autor: lukpo
Spustit audio

Související