Internetová služba Vodafone TV rozšiřuje aplikace také o Amazon Prime Video

20. srpen 2020

Jedná se o stejnou verzi aplikace, která je k dispozici například majitelům chytrých televizorů nebo multimediální platformy Apple TV. Její prostředí je bohužel prozatím pouze v angličtině.

Telekomunikační operátor Vodafone přidal do nabídky svého prozatím pouze internetového boxu další aplikaci. Po videoportálu Netflix mají jeho klienti k dispozici přístup také ke konkurenční službě Amazon Prime Video. Jedná se o stejnou verzi aplikace, která je k dispozici například majitelům chytrých televizorů nebo multimediální platformy Apple TV. Prime Video bohužel není k dispozici v češtině, uživatel si ho tak musí nastavit například do angličtiny nebo němčiny. Stejně jako Netflix i tato služba nabízí obsah v rozlišení UHD/4K.

Nabídka obsahu v češtině je bohužel naprosto minimální a pro uživatele, který nedisponuje například znalostí angličtiny, tak není služba atraktivní. Podle databáze internetového portáluk Filmtoro jsou v současné době v nabídce Prime Video pouze tři české filmy, a to Láska je láska, 7 dní hříchů a Intimity. Nabídka titulů s dabingem je o něco bohatší, podobně jako otitulkovaných filmů nebo seriálů. Oficiálně je on-line videoslužba k dispozici na českém trhu od poloviny prosince 2016, kdy proběhla její globální expanze.

Aktuálně dostupné aplikace v nabídce Vodafone TV

  • Netflix
  • Vodafone TV Kids
  • YouTube
  • YouTube Kids
  • Prime Video
  • Rádio (stanice Českého rozhlasu)
autor: lukpo
Spustit audio

Související