Internetová televize Kuki zrušila některé balíčky kanálů, možnost aktivace programů nabízí samostatně

26. únor 2020

Nově jsou na bázi samostatných programů nabízeny stanice Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History, Československo, Be2Can, Mezzo a Mezzo Live. Ve společných balíčcích nadále zůstávají kanály Arena Sport, JOJ Media House a Discovery.

Provozovatel internetové televize Kuki přistoupil v uplynulých dnech k další změně, která se týká její programové nabídky. Zrušeny byly konkrétně některé balíčky programů a stanice přesunuty do kategorie volitelných kanálů. Zákazník si tak nově tyto tematické televize může aktivovat samostatně. Zrušeny byly konkrétně balíčky se stanicemi Viasat (Explorer, Nature, History), Film Europe (Československo, Be2Can) a Mezzo (Mezzo a Mezzo Live).

Podle Vladimír Továrňák, vedoucího prodeje OTT služeb televize Kuki, došlo k tomuto kroku v souvislosti s uzavřením nových distribučních hodnot, které má provozovatel služby uzavřené s jednotlivými poskytovateli. Pokud to bude možné, on-line platforma chce do budoucna nabízet svým zákazníkům pouze možnost aktivace samostatných programů.

V tuto chvíli v nabídce figurují ještě tři skupiny kanálů - Arena Sport (Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2 HD), JOJ Media House (CS Film a CS Horror) a Discovery (DTX, Discovery Science a ID).

autor: lukpo
Spustit audio

Související