Internetová televize Telly přidala regiony ČT1 ve vysokém rozlišení a další stanice v HD kvalitě

25. květen 2020

Počet stanic vysílaných na Telly v HD se tímto krokem navýšil na 77. Celkem nabízí operátor přes internet 132 stanic. Nabídky satelitní televize Telly se aktuální změna netýká.

V nabídce internetová televize Telly (dříve Digi TV) se objevily další programy ve vysokém rozlišení obrazu. Tři stanice, které byly dosud vysílány ve standardní kvalitě SD, operátor nahradil verzemi v HD. V Malém balíčku jde o regionální verzi vysílání ČT1 JM HD, regionální verze České televize s vysíláním Událostí v regionech z Jihomoravského kraje. Ve Středním balíčku se na HD proměnil program CS Film/CS Horror. Ve Velkém balíčku se do vysoké kvality posunul program věnovaný vědě a technice Discovery Science.

Celkovou nabídku Telly pak nově rozšířila ČT1 SM HD, druhá regionální verze České televize s vysíláním Událostí v regionech ze Severomoravského kraje. Změna se zákazníkům internetové televize Telly provede automaticky bez nutnosti zásahu ze strany zákazníků. Počet stanic vysílaných na Telly v HD se tímto krokem navýšil na 77. Celkem nabízí Telly přes internet 132 stanic. Nabídky satelitní televize Telly se aktuální změna netýká, v její nabídce zůstává nadále 100 stanic z toho 44 vysílaných v HD kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio

Související