IP televize T-Mobile prodlužuje zpětné zhlédnutí o desítky hodin

16. říjen 2017

„Vyšli jsme vstříc našim zákazníkům, kteří se chtějí například v pondělí večer podívat na pořad, který běžel přes víkend nebo v pátek,“ uvedl Václav Zadina, produktový manažer T-Mobile TV.

T-Mobile TV, IP televize operátora T-Mobile, prodlužuje zpětné zhlédnutí o dalších dvacet čtyři hodin. Rozsah této funkcionality se tak nyní prodlužuje na tři dny. Operátor tento krok zdůvodnil skutečnost, že tato funkce je mezi zákazníky nejlépe kladně hodnocená a také využívaná. Zpětné zhlédnutí umožňuje přehrát si (bez nutnosti nahrávání) jakýkoli pořad, který byl vysílaný v minulých dnech. Také lze už odvysílané pořady nahrávat a ukládat na 30 dní.

„Vyšli jsme vstříc našim zákazníkům, kteří se chtějí například v pondělí večer podívat na pořad, který běžel přes víkend nebo v pátek. Je pro nás důležité, aby zpětné zhlédnutí dostupné pro všechny kanály a na stejnou dobu, protože naším cílem je jednoduchost a přehlednost. Chceme, aby uživatel nemusel přemýšlet, který kanál má nebo nemá zpětné zhlédnutí, popřípadě jak dlouhé,“ uvedl Václav Zadina, produktový manažer T-Mobile TV. Mezi nejsledovanější programy s touto funkcionalitou patří kromě Novy, Primy a ĆT 1 vybrané dětské stanice (Nickelodeon, Disney, ČT: D a Minimax) nebo Prima Cool a Prima Comedy Central.

autor: lukpo
Spustit audio