Jihočeská televize JĆ2 může nabídnout až osmihodinovou smyčku, cílí na Dačicko a Jindřichohradecko

15. prosinec 2020

Mediální regulátor schválil na svém posledním zasedání jihočeské televizi JČ2 délku programové smyčky na variabilní čas půl hodiny až 480 minut. Stanice je součástí Regionální sítě 1. Za projektem programu stojí Ivo Brabec.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) schválila na svém posledním zasedání, které se konalo minulý týden, změnu délky vysílací smyčky regionální stanice JČ2. Časové rozmezí může být variabilní a bude se pohybovat v rozsahu 30 až 480 minut, tedy až 8 hodin. Vysílání jihočeské regionální televize se má rozšířit v souvislosti s žádostí o Dačicko a Jindřichohradecko, a to ve shodě s Českým telekomunikačním úřadem (ČTÚ). Provozovatelem programu je společnost Meridi, jejímž jednatelem je Ivo Brabec.

„Jsme vaše domácí televize, která se vždy snaží zachytit to nejzajímavější v celém regionu. Naším hlavním cílem je zdokumentovat všechny významné kulturní a společenské akce. Prezentujeme města i obce, sportujeme s Vámi. Prostřednictvím našeho vysílání informujeme diváky jak z našeho kraje, tak i z ostatních míst celé České republiky. Zároveň tím vytváříme archivní fond, který je skutečnou pamětí národa a zachycením času a událostí, ve kterých žijeme,“ uvádí na svém facebookovém profilu jihočeská televize JČ.

autor: lukpo
Spustit audio

Související