Jihočeská televize JTV v nabídce online služby SledováníTV

11. leden 2022

Provozovatel online služby SledováníTV přidal od ledna do své nabídky další krajskou stanici z jižních Čech. Po Regionálnítelevizi Jižní Čechy se jedná přímo o Jihočeskou televizi JTV. Krajský kanál není k dispozici z funkcí zpětného zhlédnutí, protože vysílání se opakuje v pravidelných blocích a tato funkce by tak byla zbytečná.

Jihočeská televize je tak již v tuto chvíli k dispozici prakticky na všech klíčových internetových platformách, a to s výjimkou O2 TV, která má z regionálních stanic v nabídce pouze metropolitní Praha TV. Program mohou najít v rámci programového průvodce například klienti T-Mobile TV, Nej.cz, Telly a řady dalších. Stejně jako O2 TV, stanici nenabízí zákazníkům ani internetová TV od Skylinku, která regionální televize neobsahuje.

Provozovatel Jihočeská televize JTV uvádí, že jde o přímou pokračovatelkou jedné z prvních regionálních televizí v ČR, tedy program GIMI. „Podle opakovaného peoplemetrového měření renomovanou agenturou Nielsen sleduje týdně její program přes 310 000 diváků,“ chválí se na svém webu krajská televize a dodává, že je díky tomu nesledovanější regionální stanicí v rámci Asociace regionálních televizí v České republice.

autor: lukpo
Spustit audio

Související