Kabelový operátor UPC překlopí do HD rozlišení stanici zaměřenou na životní styl

23. duben 2018

Ve vysílání najdou diváci například pořady z oblasti moderního životního stylu, designu, zdraví, společnosti a gastronomie.

V digitální nabídce společnosti UPC Česká republika, tedy největšího kabelového operátora na trhu, dojde k překlopení dalšího tematického kanálu ze standardního do vysokého rozlišení. Tento krok se od května konkrétně dotkne stanice Fine Living, která se zaměřuje na problematiku bydlení. Sesterské kanály Food Network a Travel Channel již vysílají v nabídce UPC delší dobu. Jejich někdejším provozovatelem byla společnost Scripps.

Fine Living je od letošního roku součástí rodiny kanálů Discovery, která je tak aktuálně také na našem trhu jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů placených programů. Zajímavostí u této stanice může být fakt, že pro verzi s vysokým rozlišením nepoužívá u svého loga symbol HD, což má společného například i s televize z rodiny společnosti AMC Networks. Stanici na našem a slovenském trhu zastupuje při jednáních s operátory firma Channels, která uvádí, že v jejím vysílání najdou diváci například pořady z oblasti moderního životního stylu, designu, zdraví, společnosti a gastronomie.

autor: lukpo
Spustit audio