Komediální stanice JOKE FM upozorňuje na chystaný vstup do celoplošného DAB+ multiplexu v Německu

28. srpen 2020

Podle generálního ředitele Michela Gentheho je vstup do rozhlasové sítě DR Deutschland 2 zcela logickou volbou, protože vysílání bylo od samého počátku profilováno jako celoplošné.

Německá rozhlasová stanice JOKE FM upozorňuje posluchače, že od 1. října ji budou moci naladit v rámci druhého celoplošného multiplexu na platformě DAB+. Obsah tematického okruhu je orientovaný výhradně na komediální žánry a bude tak pro danou technologii opět znamenat posílení programové pestrosti. Podle generálního ředitele Michela Gentheho je vstup do rozhlasové sítě DR Deutschland 2 zcela logickou volbou, protože vysílání bylo od samého počátku profilováno jako celoplošné.

„Investujeme do nových, výjimečných a exkluzivních vlastních produkcí. Významně rozšiřujeme také oblast zpravodajství, informací, hudby a dalších služeb. Kromě známých komediálních a kabaretních hvězd a klasických komedií v programu podporuje JOKE FM také nováčky na scéně. Aktuální gagy jsou denně součástí vysílání. Podařilo se nám navázat úspěšné partnerství s kulturní scénou ve Freiburgu, což nám umožňuje představit nováčky a komediální a kabaretní hvězdy živě.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související