Konference Radiokomunikace už za pár týdnů, chybět nebude ani Karel Zýka

2. říjen 2017

Program, který je opět velmi bohatý, tradičně nabídne účastníkům aktuální sestavu témat z oblasti vývoje, aplikací i managementu a poskytne tak pohled do prudce se vyvíjejícího dění.

V době od 17. do 19. října se bude konat v Pardubicích další ročník odborné konference Radiokomunikace. Akce, jejímž hlavním mediálním partnerem je web Českého rozhlasu Digitální rádio, se ani tentokrát neobejde bez řady expertů z oboru. Rádi bychom upozornili zejména na přednášku Karla Zýky, šéfa Odboru správy a techniky veřejnoprávního média. Právě Zýka bude na konferenci hovořit o budování DAB+ sítě Českého rozhlasu.

Program, který je opět velmi bohatý, tradičně nabídne účastníkům aktuální sestavu témat z oblasti vývoje, aplikací i managementu a poskytne tak pohled do prudce se vyvíjejícího dění v radiokomunikačním oboru. Čeká na vás osmadvacet přednášek, které jsou v rámci tří dnů rozvrženy do pěti odborných bloků. Záštitu nad vzdělávací akcí převzal Jaromír Novák, předseda Rady Českého telekomunikačního úřadu, generálním partnerem jsou České Radiokomunikace. Web Digitální rádio přinese z konference aktuální zpravodajství.

Tematické bloky konference Radiokomunikace 2017:

- kmitočty a regulace (1. den)
- broadcasting, digitální rozhlas a televize (1. den)
- mobilní radiokomunikace a aplikace (2. den)
- satelity (2. den)
- Internet věcí (3. den)

autor: lukpo
Spustit audio