Královna popu Madonna slaví šedesátiny, její kariéru připomíná Regina DAB Praha

16. srpen 2018

Stanice bude hrát největší hity jedné z nejznámějších světových zpěvaček a pro návštěvníky webu připravila i speciální článek shrnující její dosavadní kariéru.

Zpěvačka Madonna, které právem patří označení královna popu, slaví právě dnes, ve čtvrtek 16. srpna, své šedesáté narozeniny. Hudební ikonu, která několikrát navštívila také hlavní město České republiky, dnes celý den připomíná ve vysílání Regina DAB Praha, metropolitní a hitová stanice veřejnoprávního rozhlasu. Regina si pro posluchače připravila zásadní hity její hudební kariéry, pro ty, kteří se o ní chtějí dozvědět víc, pak i speciální článek na svém webu.

Regina DAB Praha je zachytitelná v rámci pozemní distribuce díky multiplexům ČRo DAB+ a Teleko, téměř v celé Evropě pak prostřednictvím družice Astra 3B, satelitní pozice 23,5 stupně východně, kde je její signál k dispozici v režimu free-to-air, tedy bez nutnosti použití dekódovací karty. Touto cestou můžete pochopitelně poslouchat i další stanice Českého rozhlasu. Regina DAB Praha je k dispozici také na internetu a mimo jiné i jako součást mobilní aplikace iRadio.

autor: lukpo
Spustit audio

Související