LG schválila aplikaci pro O2 TV, od dnešního dne si ji mohou majitelé televizorů stáhnout

14. září 2021

Jihokorejská společnost LG dokončila schvalovací proces aplikace O2 TV, která umožní sledovat tuto televizní platformu bez set-top boxu, přímo prostřednictvím obrazovky daného výrobce. O chystané aplikaci informoval portál Digitální rádio jako první minulý měsíc.

„Aktuálně je v Česku k internetu připojených několik set tisíc chytrých televizorů LG. Právě na jejich majitele cílíme s novou aplikací, kterou jsme se rozhodli uvést na trh ještě pro stávající platformu O2 TV," uvedla v tiskové zprávě ředitelka O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková. Aplikaci mohou využít jak stávající, tak i noví zákazníci.

„Zákazníci O2 TV si jednoduše stáhnou aplikaci v LG Content Store a následně se přihlásí pomocí svých přihlašovacích údajů, ti noví si mohou službu vyzkoušet na měsíc zdarma a bez závazku,“ doplnila Tomášková s tím, že pokud si kdokoli zakoupí některý z modelů OLED TV LG v období od 27. září do 19. prosince, získá O2 TV Stříbrnou na 3 měsíce za 3 koruny.

V aplikaci mohou zákazníci využívat všechny funkce, na které jsou zvyklí z rozhraní běžné O2 TV. Nechybí možnost posunu v čase až sedm dní zpět, přeskakování programu, nahrávání nebo vyhledávání pořadů podle názvu či žánru. K dispozici je také televizní program a sekce Aplikace, kde najdou diváci oblíbený Dětský koutek nebo novou službu O2 TV Plus. Zákazníci si mohou samozřejmě také vybrat ke zhlédnutí novinky v O2 Videotéce.

Technické detaily ohledně nové aplikace jsou k dispozici zde.

autor: lukpo
Spustit audio

Související