Lifestylový kanál Fashion TV vyřešil distribuční problém česko-slovenské verze

24. leden 2020

Na pozici Fashion TV byla dlouhodobě vysílána stanice Fashion Television, nově je zde k dispozici mezinárodní blok označený číslicí 3. Samotné české verze, respektive regionálního obsahu, se problémy netýkaly.

Provozovatel módního a lifestylového kanálu Fashion TV vyřešil distribuční problém, který se týkal jeho česko-slovenské verze. Na pozici této stanice byla dlouhodobě v rámci mezinárodního okna vysílaná Fashion Television, která však z výše zmíněným programem nemá nic společného. Nově je na pozici Fashion TV pro Českou republiku a Slovensko umístěn zahraniční blok s číslovkou 3. Originální verzi pozná divák snadno – do levého horního rohu je umístěno logo symbolizující diamant. 

Ředitelkou regionální mutace Fashion TV je manažerka Gabriela Drobová, která se v nedávné době zviditelnila kandidaturou na slovenskou prezidentku, tu ale nakonec stáhla. Stanici má v nabídce například největší kabelový operátor na trhu, společnost UPC Česká republika. Program je zde k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu. Česká okna Fashion TV se liší použitím barevných verzí loga a dodatkem Czech and Slovak. Ve standardním rozlišení je stanice k dispozici i v nabídce O2 TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související