On-line platforma Plex výrazně zakouzlila s bezplatnou televizní nabídkou, na přední pozice dala filmové kanály

3. červen 2021

Multimediální platforma Plex, která také v České republice šíří jako součást své nabídky i několik desítek bezplatných televizních kanálů, provedla v uplynulých dnech rozsáhnou rošádu v této kategorii. V rámci této změny sází zejména na filmové programy.

Bezplatnou programovou nabídku Plex čítající v současné době pětašedesát televizních stanic uvádí nově tematické kanály Wu-Tang Collection, FilmStream, Maverick Black Cinema, Film Detective a Gravitas Movies. Diváci, kteří byli zvyklí na určitý řad, který jim provozovatel platformy vytvořil, si nyní musí zvyknout na zcela nové řazení stanic. Mezi prvními kanály byly původně programy dětské.

Pro tuzemského uživatele je třeba zmínit, že žádná ze stanic neobsahuje lokalizaci. Prakticky všechny kanály jsou výhradně s anglickým zněním. Programová nabídka kategorie Živá TV v rámci služby Plex se v průběhu času částečně mění. Loni při zahájení služby byly k dispozici například i některé hudební stanice, v současné době nemá provozovatel platformy k dispozici na našem trhu ani jeden.

autor: lukpo
Spustit audio

Související