On-line platforma SledováníTV prodloužila zpětné zhlédnutí až na sedm dnů

30. srpen 2017

Služba nabízí programy jak ve standardním tak i vysokém rozlišení. Uživatelé, kteří k platformě přistupují díky on-line přehrávači, si mohou vybrat rozhraní Flash nebo HTML5.

Vybrané programy, které má v nabídce on-line platforma SledováníTV, je možné nově sledovat až s týdenním časovým posunem, respektive v rozsahu 168 hodin. Novinku zavedl provozovatel služby nejprve u kanálů České televize, jmenovitě ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT Sport, ČT :D a ČT art, a HBO. V tomto trendu plánuje služba SledováníTV.cz pokračovat i nadále. Platformu je možné využívat přímo v prohlížeči, na mobilních zařízeních i Smart TV.

Aktuálně je týdenní zpětný posun v čase dostupný i na stanicích Prima, Prima Cool, Prima love, Prima Zoom, Prima Max, Prima Comedy Central, Nova, Nova Cinema, Nova Action, Nova 2 a Nova Gold. SledováníTV.cz nabízí programy jak ve standardním tak i vysokém rozlišení. Uživatelé, kteří ke službě přistupují prostřednictvím on-line přehrávače, si mohou vybrat rozhraní Flash nebo HTML5. Ke zpětnému sledování je možné přistupovat buďto pod oknem přehrávače, případně snadněji v záložce menu označené jako TV program.

autor: lukpo
Spustit audio