On-line služba Kuki testuje další program v Ultra HD rozlišení

5. srpen 2019

U Lounge TV 4K mohou klienti využívat všechny standardní funkce, na které jsou u služby Kuki zvyklí. K dispozici je tedy možnost zpětného zhlédnutí i pohyb po časové ose.

Provozovatel on-line služby Kuki začal testovat na své platformě další program v Ultra HD rozlišení (UHD/4K). Po stanici NASA UHD se v nabídce objevila nová česká televize Lounge TV 4K. Program je k dispozici na poslední pozici „Promo kanál“, kde operátor každý měsíc nabízí svým klientům většinou ochutnávku zcela nového přírůstku. Následně pak na základě zákaznických preferencí rozhodne, zdali danou stanici zařadí natrvalo do nabídky, nebo ne.

U Lounge TV 4K mohou klienti využívat všechny standardní funkce, na které jsou u služby Kuki zvyklí. K dispozici je tedy možnost zpětného zhlédnutí i pohyb po časové ose. Lounge TV 4K má k dispozici aktivního elektronického programového průvodce (EPG). Stanici do nabídky nedávno zařadila i služba SledováníTV, která se ovšem nakonec rozhodla pro variantu ve Full HD rozlišení. Lounge TV 4K je šířena volně na satelitu Hispasat v multiplexu Pantelio.

autor: lukpo
Spustit audio

Související