On-line služba Rakuten TV přidala další obsah zdarma, korejský seriál dokonce v češtině

2. červen 2020

Většina přidaných titulů není lokalizovaných v češtině, nicméně s titulky je k dispozici korejský seriál What’s Wrong With Secretary Kim z roku 2018, který už znají předplatitelé Netflixu. On-line platforma je k dispozici pro webové prohlížeče, případně v chytrých televizorech.

Japonská on-line služba Rakuten TV, která je dostupná i v České republice, přidala další obsah, jenž je dostupný na modelu AVOD, tedy bezplatně s připojenou reklamou. Videotéka nabízí v rámci záložky FREE (zdarma) dvě nové kategorie, a to Documentaries a Viki. Nabídka bezplatného obsahu je tak sice v České republice oproti zahraničí stále omezená, ale aktuálně došlo k jejímu rozšíření o několik desítek titulů. Službu je možné na našem území využívat kromě on-line rozhraní také u vybraných značek chytrých televizorů.

Většina přidaných titulů není lokalizovaných v češtině, nicméně s titulky je k dispozici korejský seriál What’s Wrong With Secretary Kim z roku 2018. Ten má v rámci mezinárodní filmové databáze IMDb vysoký rating 8,1/10 poté, co ho zhlédly necelé tři tisíce diváků. Ještě lépe je pak na tom tento titul na portálu Viki provozovaném přímo společností Rakuten, a to 9,7/10 při hodnocení více než 70 tisíci uživateli. Přesto, že povědomí o této službě je v Česku malé, někteří výrobci už implementovali speciální tlačítko pro dálkové ovladače TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související