On-line služba SledováníTV začala nabízet koncovým zákazníkům nové tematické balíčky

23. duben 2021

Provozovatel on-line služby SledováníTV rozšiřuje její nabídku o dva tematické balíčky, které doposud byly klientům dostupné pouze v sítích partnerských operátorů. Nově se platforma rozšiřuje o nabídky Dokumentární a Pro děti.

„SledováníTV tak reaguje na dlouhodobou poptávku zákazníků po tematických balíčcích zaměřených na dětské a dokumentární kanály,“ zdůvodnila marketingová manažerka operátora Marie Indráková. V partnerských sítích jsou už oba balíčky k dispozici dlouhodobě pod názvy Doku a Dětský.

Složení nových balíčků v Česku

Dokumentární: Love Nature, History Channel, National Geographic HD, National Geographic Wild, DocuBox, Fishing & Hunting, Travel XP, Viasat History, Viasat Explore a Viasat Nature. Cena je 109 Kč.

Pro děti: Nickelodeon, Nick Jr., Baby TV, Cartoon Network HD, Boomerang, Disney Channel a Disney Jr. Cena balíčku je 79 Kč.

SledováníTV je klasickou službou nabízející distribuci programů přes internet. Kromě chytrých televizí, mobilních aplikací a multimediální center Apple TV nebo Android TV je určitou zvláštností například podpora Amazon Fire Stick. Právě široká podpora různých zařízení je pro tuto službu určitým specifikem, které ji odlišuje od konkurence.

autor: lukpo
Spustit audio

Související