On-line služba SledováníTV.cz přidala do nabídky další relaxační kanály

4. květen 2018

Programy tohoto typu jsou vítaným zpestřením nabídky některých operátorů. On-line videopůjčovna Netflix dokonce nabízí hořící krb v Ultra HD rozlišení.

Nabídka relaxačních kanálů v on-line službě SledováníTV.cz se v uplynulých dnech zvýšila. Po hořícím krbu a akváriu se zde objevily dvě nové programové pozice Ptáčci a Vodopád. K náplni jednotlivých „stanic“ asi není třeba blíže cokoliv dodávat. Ptáčci nabízejí pohled na bílé opeřence v korunách stromů, kde dění na scéně doplňuje lehký vítr, vodopád je scénou se statickou kamerou na padající vodu doplněnou o okolní přírodu.

Ani jedna z programových pozic neobsahuje elektronického programového průvodce (EPG), ani funkci zpětného zhlédnutí. U stanic tohoto typu by jejich nasazení bylo zcela zbytečné, protože se jedná o opakující se smyčku. SledováníTV.cz není jedinou službou, která takovéto programové pozice nabízí. Jmenovat můžeme například O2TV, která kromě hořícího krbu a akvária nabízí také Africké nebe – pohled na faunu a flóru černého kontinentu. Americká služba Netfix působící i u nás šíří plápolající oheň a praskající dřevo dokonce ve formátu Ultra HD.

autor: lukpo
Spustit audio