On-line služba SledováníTV.cz s novými regionálními televizemi a dalšími změnami

7. srpen 2018

V mobilní aplikaci je novinkou tmavý vzhled, který službě dodává modernější dojem. Naše redakce ho otestovala na operačním systému Android.

Provozovatel on-line platformy SledováníTV.cz provedl v uplynulých dnech další změny, které by měly vést ke zatraktivnění programové nabídky. K dispozici jsou další regionální televize, jmenovitě severočeská RTM+, která vysílá pro oblast Ústecka a Liberecka, a i-Vysočina.cz. Všechny regionální televize včetně stejnojmenné stanice Evy Stejskalové jsou k dispozici na jednom místě a divák je nemusí hledat v celém seznamu.

Služba SledováníTV.cz provedla i některé změny v samotném řazení kanálů, jde ale spíše o drobné korekce. Erotická televize Dorcel XXX je nyní k dispozici vedle stejných tematických stanic Xmo a Dorcel TV. Dětský kanál Cartoon Network v české verzi následuje anglicko-jazyčná mutace, která je stejně jako Boomerang vysílaná stále v chybném obrazovém formátu. V rámci mobilní aplikace pak provozovatel služby přišel s tmavým vzhledem, jenž působí modernějším dojmem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související