On-line služba SledováníTV.cz sleduje nově dění v čapím hnízdě

16. duben 2019

Televizní platforma má bohatou nabídku relaxačních kanálů, v níž diváci najdou například hořící krb, akvárium, noční Prahu nebo Mumlavské vodopády.

Provozovatel on-line služby SledováníTV.cz si připravil pro své zákazníky další relaxační kanál. Na programové pozici „Čapí hnízdo“ mohou diváci sledovat život těchto opeřenců čtyřiadvacet hodin denně. SledováníTV.cz považuje nabídku relaxačního obsahu za důležitou součást své platformy. Důkazem toho je skutečnost, že Čapí hnízdo je již osmým programem tohoto typu, který mají klienti k dispozici. Na výběr jsou například Hořící krb, Akvárium, Vodopád, Noční Praha nebo Mumlavské vodopády.

V rámci programové novinky mají uživatelé možnost využívat také zpětného zhlédnutí, případně archiv pořadů, který najdou vždy pod právě vysílaným programem, pokud používají on-line verzi SledováníTV. Ptačí hnízdo je k dispozici také v mobilních zařízeních, případně v televizorech připojených k internetu. Další novinkou, na kterou již portál Digitální rádio v uplynulých dnech upozorňoval, je vstup on-line služby do televizorů značky Hisense. Jedná se o modely od roku 2016. Aplikace je již dlouhodobě dostupná pro značky LG a Samsung.

autor: lukpo
Spustit audio

Související