On-line videopůjčovna filmů Aerovod chystá aplikace pro televizory připojené k internetu

13. duben 2021

Aplikace pro takzvané chytré televizory, tedy zobrazovače připojené k internetu, chystá pro své zákazníky provozovatel on-line videopůjčovny Aerovod. Portálu Digitální rádio to sdělila její mluvčí Hana Kijonka.

„Na aplikaci Aerovodu pro televize právě pracujeme a předpokládáme, že ji spustíme ve druhé polovině letošního roku. Začínáme s platformami Samsung a LG,” uvedla Kijonka. Služba tak dožene další konkurenční platformy, které již své aplikace dávno mají. Jmenovat v tomto směru můžeme například Edisonline. Jeho aplikace je k dispozici jak pro Android TV tak i Apple TV a mobilní zařízení Android a iOS.

Co je Aerovod? „Je to online služba pro sledování filmů, které prošly diváckým testem velkého plátna pražských kin Aero, Světozor a Bio Oko, Univerzitního kina Scala v Brně a Bio Central v Hradci Králové. S Aerovodem si můžete přehrát film hned teď, stáhnout biják na večer nebo využít nejrůznějších výhod předplatného (za 150 korun/měsíc, pozn. red.),“ uvádí jeho provozovatel na webových stránkách.

autor: lukpo
Spustit audio

Související