M7 Group, vlastník operátora Skylink, získala mezinárodní cenu za technologickou inovaci

12. červenec 2018

„Díky inovativní aplikaci pro chytré televizory spustila skupina M7 úspěšně novou službu, která snižuje spotřebitelskou bariéru jak pro lineární, tak i interaktivní konzumaci televizního vysílání,“ uvedl Plamen Russev, výkonný předseda Webit Foundation.

Společnost M7 Group, která je mimo jiné provozovatelem a vlastníkem satelitní televize Skylink v České republice a na Slovensku, získala prestižní ocenění Webit Awards za technologickou inovaci v oblasti nových médií na mezinárodní konferenci Webit.Festival 2018, která se konala v bulharské Sofii. Ocenění pro M7 Group se vztahuje na hybridní aplikaci pro Samsung televizory připojené k internetu, která dokáže zároveň kombinovat satelitní příjem a sledování televize přes internet. Zprávu přinesl portál Broadband TV News.

„Společnost New Media tímto oceněním uznává nespornou inovaci v tvorbě, agregaci a doručování obsahu. Díky inovativní aplikaci pro chytré televizory spustila skupina M7 úspěšně novou službu, která snižuje spotřebitelskou bariéru jak pro lineární, tak i interaktivní konzumaci televizního vysílání, a zároveň reaguje na rostoucí potřebu udržitelných a nákladově efektivních hardwarových zařízení,“ konstatoval Plamen Russev, výkonný předseda Webit Foundation. Aplikace je kromě České republiky a Slovenska dostupná i pro zákazníky M7 v Německu, Rakousku, Nizozemsku a Belgii. Další trhy se mají dočkat v blízké době.

autor: lukpo
Spustit audio

Související