Maďarská konference představila nový rozhlasový modul, který se dostane na trh ještě letos

19. červenec 2019

Samozřejmostí bude podpora bezdrátového přenosu Bluetooth nebo USB audio. Co se týká kmitočtových rozsahů, kromě DRM bude možné tunery využít pro příjem dlouhých, středních i krátkých vln nebo analogového vysílání v pásmu FM.

Ve třetím čtvrtletí letošního roku se začne sériově vyrábět nový rozhlasový modul, který byl letos v květnu představen na maďarské odborné konferenci, jež pořádala telekomunikační společnost Antenna Hungária. Nový DRM modul pod označením W102 bude vhodný jak pro použití v běžných přijímačích, tak i autorádiích. Předností hardwaru má být především kvalitní tuner a digitální analogový převodník, takzvaný DAC.

Samozřejmostí bude podpora bezdrátového přenosu Bluetooth nebo USB audio. Co se týká kmitočtových rozsahů, kromě DRM bude možné tunery využít pro příjem dlouhých, středních i krátkých vln nebo analogového vysílání v pásmu FM, a to jak VKV OIRT, tak i VKV CCIR, tedy od 64 MHz až do 108 MHz. Nový modul podporuje také textový zpravodajský servis Journaline nebo zobrazování doplňkových obrazových informací ve formě slideshow.

DRM modul W102
autor: lukpo
Spustit audio

Související