Manažer Zábrš spojený v minulosti krátce s televizí B-tv rozjíždí nový projekt Lounge TV

24. leden 2019

O projektu hovořila v minulém roce pro portál Digitální rádio šéfka B-tv Ivana Greinfenthalová. Má jít o relaxační stanici, která si klade za cíl oslovit i zahraniční klienty.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) má již od 10. prosince 2018 na stole žádost o udělení licence pro nový tematický kanál Lounge TV. Vedena je na společnost Lounge and Live TV, v níž je jednatelem a zároveň jediným společníkem třiačtyřicetiletý Petr Zábrš z Brna. Ten v loňském roce velmi krátce figuroval coby místopředseda představenstva firmy AIDEM & Vyšší odborná škola televizní Brno, a to konkrétně od 1. do 20. června, jak si lze snadno dohledat v obchodním rejstříku. Společnost je provozovatelem stanice B-tv (Brno TV). 

O projektu Lounge TV hovořila již v minulém roce pro portál Digitální rádio ředitelka B-tv Ivana Greinfenthalová. „Lounge TV bude skvělá relaxační kulisa pro všechny s nenucenou formou reklamy, kde budou mít prostor i nadnárodní klienti,“ uvedla Greinfenthalová, podle níž jde o projekt stanice, který v České republice chybí. Společnost Lounge and Live TV žádá regulátora o vydání satelitní licence, takže lze očekávat, že stanice bude opět k dispozici přes družici Astra 3B, kde působí operátor Skylink. Další služby ji pak mohou zařadit jako převzaté vysílání.

autor: lukpo
Spustit audio

Související