Mňam TV je operátorům dostupná od středy ve vysokém rozlišení

7. prosinec 2017

„Dobré jídlo musí vypadat vždy perfektně a chutně. HD vysílání plánujeme také již od startu nově chytaného kanálu Kutil TV,“ uvedl Pál Milkovics, generální ředitel společnosti S&P Broadcasting.

Kulinářská stanice Mňam TV operátory informovala, že od středy 6. prosince je její vysílání dostupné také ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Postupně by se tato verze měla objevit u operátorů Orange, Slovak Telekom, Martico, Nej TV, Poda, DWP, Grape SC nebo SledováníTV.cz. Další hráči na českém i slovenském trhu mají postupně přibývat. S HD verzí přichází provozovatel Mňam TV, společnost S&P Broadcasting, před vánočními svátky.

„Spustit televizní kanál Mňam TV v HD kvalitě byl náš dlouhodobý záměr. Pro distributory je dnes klíčové nabídnout divákům televizní kanály ve vysokém rozlišení. A obzvláště pro oblast pořadů z oblasti vaření a gastronomie je kvalita obrazu důležitá. Dobré jídlo musí vypadat vždy perfektně a chutně. HD vysílání plánujeme také již od startu nově chytaného kanálu Kutil TV,“ uvedl Pál Milkovics, generální ředitel společnosti S&P Broadcasting. Z kulinářských programů je v HD kvalitě na českém a slovenském trhu dostupná také televize Food Network.

autor: lukpo
Spustit audio