Módní akce Milan Fashion Week 2020 v Ultra HD na platformě Fashion TV+

28. únor 2020

Služba je k dispozici buďto on-line přes webový prohlížeč, případně v rámci streamingového centra Apple TV. Česko-slovenská verze Fashion TV funguje od srpna 2008, její signál je k dispozici v kabelových sítích a na internetu.

Lifestylová stanice Fashion TV publikovala na své videoplatformě Fashion TV+ nový obsah ve formátu Ultra HD, tedy rozlišení 4K. Návštěvníci služby, která je dostupná buďto on-line, případně na streamingovém centru Apple TV, si zde mohou prohlédnout půlhodinový sestřih z akce Milan Fashion Week 2020, která se konala od 18. do 24. února. Přístup na tuto platformu je bezplatný, není nutný žádný registrační poplatek. Redakce portálu Digitální rádio upozorňuje také na další příspěvek natočený ve 4K, čtvrthodinový blok Swimwear.

Fashion TV je etablovaná mezi kabelovými a IPTV kanály také v České republice. Program je k dispozici ve standardním i vysokém rozlišení, v nabídce ji má ve Full HD například společnost UPC Česká republika. Zájemci o Ultra HD mohou tento program sledovat bezplatně ze satelitu, musí mít však zajištěný příjem z pozice 13 stupňů východně, družice Hotbird. Na českém trhu je Fashion TV přítomna od srpna 2008, kdy ji vedla nejprve modelka a manažerka Zuzana Poláčková, později ji převzala manažerka Gabrela Drobová.

autor: lukpo
Spustit audio

Související