Na JOJ Family se objeví poprvé zahraniční produkce, televize ji nasadí na Nový rok

5. prosinec 2016

UVNITŘ PROGRAM – Program na 52. týden ukazuje, jak bude vypadat konec roku na nejmladší celoplošné plnoformátové televizi.

Na stanici JOJ Family, která je mimo jiné dostupná i prostřednictvím terestrického DVB-T multiplexu 4, se objeví vůbec poprvé i zahraniční produkce. Vyplývá to z programových plánů televize na 52. týden letošního roku, které přesahují až do 1. ledna 2017. Právě na Nový rok se ve vysílání objeví snímky Poslední den nezávislosti (od 20.20, repríza 23:35) a Temná bouře (22.00, repríza 01.10). Hodnocení obou filmů se v databázi ČSFD pohybuje pod 20 %.

JOJ Family začínala jako stanice s produkcí televize JOJ i některými pořady vyráběnými čistě pro české publikum. Postupně se ale ve vysílání začaly objevovat například i některé starší české, respektive československé seriály – například Žena za pultem. V 52. týdnu má JOJ Family připravenou pro diváky celou řadu filmů, mimo jiné Kam doskáče ranní ptáče, Princ Bajaja, Panna a Netvor, Nejlepší ženská mého života nebo Už zase skáču přes kaluže. Stanice je dostupná v rámci pozemního vysílání ve standardním rozlišení, u kabelových a satelitních operátorů však funguje i v HD kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio