Nabídka streamingové platformy Plex se rozšířila o další bezplatné filmové kanály

8. listopad 2022

Celkem šest programových novinek připravil v kategorii Živá TV pro své uživatele v České republice od listopadu provozovatel bezplatné multimediální platformy Plex. Pro milovníky klasických filmů jsou určeny stanice Artflix a Grjngo, sportovní diváky pro změnu potěší stanice Speedvision. Speciální programovou pozici získal i scifi seriál Farscape.

Artflix připomíná spojení umění a streamovaného obsahu. Stanice nabízí knihovnu kolorovaných klasických snímků, film noir a uměleckou produkci všech žánrů. Artfilx je tak možné vzdáleně přirovnat ke kanálu FilmBox Arthouse, který je na našem trhu dostupný ve službě FilmBox+ a u vybraných operátorů. Westernová klasika pak potěší diváky programu Grjngo. Plusem tohoto kanálu má být zejména dostupnost filmů ve vysokém rozlišení.

V nabídce se objevila také stanice Farscape, která nabízí nonstop maratón stejnojmenného australsko-amerického scifi a fantasy seriálu vznikajícího v letech 1999 až 2003. Československá filmová databáze mu po hodnocení více než dvou tisíc fanoušků přisoudila 77 %. Stanice Speedvision svým obsahem připomíná tematický program DTX společnosti Discovery. V nabídce se objevil i ekonomický program Moconomy a Bob Ross Channel.

autor: lukpo
Spustit audio

Související