Nalaďte si novou britskou digitální stanici Hits Radio

7. červen 2018

Stanice je určena primárně posluchačům ve věku od 25 do 44 let. Zájemci tu uslyší například hity od interpretů, jako jsou Ed Sheeran, Dua Lipa nebo Ariana Grande.

Skupina Bauer Media spustila v pondělí 4. června ve Velké Británii očekávanou digitální rozhlasovou stanici Hits Radio. Přesto, že program působí v Manchesteru, jeho signál je šířen na celé území země. Zájemce stanici najde na platformě DAB+, na mobilních zařízeních a k dispozici je pochopitelně i klasicky přes webový prohlížeč. V rámci webu planetradio.co.uk je však uplatněna geoblokace, takže je pro ověření nutné zadat poštovní kód Velké Británie.

Jak již z názvu programu vyplývá, jde o hitovou stanici. Primárně bude určena pro posluchače ve věku od 25 do 44 let. Z vysílání zazní skladby od interpretů, jako jsou Ed Sheeran, Dua Lipa, Little Mix, Coldplay a Ariana Grande. „Manchester se rychle stává ústředním centrem mediálního dění ve Velké Británii a velmi nás těší, že přinášíme novou službu do národního digitálního rozhlasu, a to prostřednictvím nádherného města, jakým je právě Manchester,“ uvedl při této příležitosti Graham Bryce, ředitel skupiny Hits Radio Network.

autor: lukpo
Spustit audio

Související