National Geographic v UPC s bohatším archivem, obsahuje i pořady Travel Channel

6. červen 2017

Nově se kategorie rozšířila mimo jiné o položky Špičkové rekreační vozy, Přeprodej rodinných vozů nebo Robsonovy rybářské grand slamy.

Kabelový operátor UPC Česká republika rozšířil počet titulů dostupných v archivu dokumentárního kanálu National Geographic. Nově jsou zde k dispozici i pořady stanice Travel Channel. Redakce webu Digitální rádio to zjistila monitoringem platformy Horizon. Celkem je nyní k dispozici v archivu National Geographic dvaadvacet položek. Jako první se zde objevila očekávaná dokumentární série Génius věnovaná Albertu Einsteinovi.

Nově se kategorie National Geographic rozšířila mimo jiné o položky Špičkové rekreační vozy, Přeprodej rodinných vozů nebo Robsonovy rybářské grand slamy. Kabelový operátor UPC má v nabídce stanici National Geographic ve standardním i vysokém rozlišení (HDTV). Jejich obsah se prozatím v tuto chvíli liší, není ovšem do budoucna vyloučeno, že vznikne i lokalizovaná verze pro tuzemský trh. Sesterský kanál Nat Geo Wild je stejně jako Travel Channel dostupný pro klienty operátora pouze v HD kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio