Nejvyšší americká fotbalová liga NFL vstupuje do chytrých televizorů, část obsahu je zdarma

31. červenec 2019

Zájemce si může vybrat, zdali zvolí přístup do bezplatné sekce, nebo zvolí naopak prémiovou variantu, u níž získá kompletní pokrytí ligy včetně exkluzivního obsahu. Veškerý obsah je k dispozici ve vysokém rozlišení. Aplikace funguje metodou adaptivního streamingu, takže kvalita videa je přizpůsobena postupně rychlosti internetového připojení.

Nejvyšší americká fotbalová liga NFL pronikla do chytrých televizorů, tedy zobrazovačů připojených k internetu. Od tohoto týdne se aplikace „NFL Game Pass“ ve verzi 1.0.0 objevila mezi novinkami u jihokorejské společnosti LG. Šlo konkrétně o modelovou řadu OLED televizorů z roku 2017. Sama firma v rámci své technologické sekce uvádí, že značku LG podporuje u modelů od roku 2016, Samsung dokonce od roku 2014. Novinka souvisí s blížícím se startem dalšího ročníku NFL, který proběhne začátkem září. Veškerý obsah je k dispozici ve vysokém rozlišení, ve formátu UHD zatím tato soutěž pokryta není.

Zájemce si může vybrat, zdali zvolí přístup do bezplatné sekce, nebo naopak prémiovou variantu, u níž získá kompletní pokrytí ligy včetně exkluzivního obsahu (komentáře, analýzy...). Uživateli stačí, aby se zaregistroval na internetu, a k účtu se pak může přihlásit i ve svém chytrém televizoru. V rámci bezplatné verze jsou k dispozici Highlights, tedy nejlepší momenty NFL, a možnost sledovat zpravodajskou televizi NFL Live Network 24/7. Placená verze vyjde ročně na 206 dolarů, v přepočtu tedy necelých 5000 korun. Na sedm dní je možné přístup do prémiové sekce vyzkoušet, je nutné ale tuto volbu včas zrušit.

autor: lukpo
Spustit audio

Související