Němci rozdávají DAB+ přijímače zdarma, vyhrát je mohou v adventním kalendáři

5. prosinec 2018

Každoroční akce si získala v Německu velkou popularitu. Digitální rádia mohou získat ale pouze tamní obyvatelé. Soutěžit mohou každý den.

Stejně jako v loňském roce i letos mají možnost obyvatelé Německa vyhrát jeden z čtyřiadvaceti digitálních rozhlasových přijímačů. Stačí jim k tomu pouze navštívit speciální webovou stránku Digitalradio Deutschland označenou jako Adventskalender (Adventní kalendář) a vyplnit svůj e-mail s osobními údaji. V případě, že se stanou právě šťastným výhercem, budou na této adrese kontaktování. Podmínkou účasti v soutěži je nejen bydliště v Německu a věk nejméně 18 let.

Soutěže se může zájemce účastnit pravidelně, ale maximálně jednou denně. V úterý 4. prosince byl například ve hře DAB+ přijímač Hama DIR3110MS. Toto rádio mimochodem vzniklo i v limitovaných edicích, například pro bavorskou rozhlasovou stanici BR Klassik. Kromě samotné webové stránky je Adventskalender propagován ve formě informační kampaní na sociálních sítích, mimo jiné na Facebooku. Další informace jsou k dispozici na www.dabplus.de.

autor: lukpo
Spustit audio

Související