Německá celoplošná digitální rozhlasová stanice Beats Radio přidala do vysílání stovky nových skladeb

31. březen 2022

Významné obohacení své knihovny přichystala pro následující období německá rozhlasová stanice Beats Radio, která je sesterským programem okruh Klassik Radio. Oba programy jsou součástí celoplošné DAB+ distribuce u našich západních sousedů. Ve vysílání okruhu Beats Radio se objevilo 300 nových skladeb.

O chystané novince provozovatele rozhlasových programů Klassik Radio a Beats Radio informoval portál Infosat, který vychází z newsletteru zaslaného začátkem března posluchačům. „Do vysílání jsme přidali tři sta nových skladeb. Beats Radio zní ještě svěžeji, ještě pestřeji a nabízí spoustu nových perliček z 30 let klubové klasiky,“ píše se v newsletteru stanice, kterou je možné naladit jako součást programové nabídky Antenne Deutschland.

Provozovatel rádia dále uvedl, že za dobu necelého tři čtvrtě roku, co stanice existuje a je k dispozici na platformě DAB+, si získala u posluchačů velkou popularitu. „Nová stanice nabízí vynikající výběr melodické, organické deep house a elektronické taneční hudby ze tří dekád: „pozitivní, střední tempo, žádné mainstreamové hity, jen perly“,“ láká na své vysílání Beats Radio. Na omezeném území Čech je možné stanici naladit na kanálu 5D.

autor: lukpo
Spustit audio

Související