Německá digitální stanice Radio Schlagerparadies rozšířila nabídku o pět tematických streamů

26. únor 2019

Cílem je nabídnout posluchačům proud hudby bez reklam, který se zaměří například na balady, hity pro dobrou náladu nebo party songy.

Rozhlasová stanice Radio Schlagerparadies, která je dobře známá posluchačům v německém příhraničí z DAB+ multiplexu DR Deutschland na kanálu 5C, rozšířila svou nabídku o pět tematických streamů. Jedná se konkrétně o Hitmix der Nacht, Oldieexpress, Schlagerparty, Kuschelzeit a Instrumental. Provozovatel stanice spuštěním nových tematických programů reaguje na poptávku posluchačů po možnosti ještě lepší profilace a zároveň neuhýbá ze zaměření svého vlajkového okruhu.

„Nyní přinášíme ty správné platformy pro posluchače, kteří si chtějí vychutnat výhradně hudbu. Každý fanoušek rozhlasové stanice Schlagerparadies najde ten program, který mu nejvíce vyhovuje a bude přizpůsoben jeho potřebám,“ uvedl Frank Brach, programový manažer rozhlasové rodiny. Nové tematické streamy si mohou pustit posluchači on-line na webových stránkách stanice www.radioschlagerparadies.de, německém přehrávači Radioplayer.de, případně v mobilní aplikaci.

Nové tematické streamy Schlagerparadies

  • Schlagerparty - pro dobrou náladu a párty po celý den
  • Kuschelzeit – balady a pohodová hudba v režimu 24/7
  • Oldie-Express - evergreeny a populární skladby z 60. až 80. let
  • Instrumental – nejlepší instrumentální hity beze slov a bez přestávky
  • Hitmix der Nacht – party verze legendárních hitů a kultovní šlágry
autor: lukpo
Spustit audio

Související