Nickelodeon Ukraine Pluto TV zařadil další důležitý hráč, dětská stanice je nově v nabídce T-Mobile TV

21. duben 2022

Dětskou stanici určenou na území evropských států výhradně pro děti ukrajinských uprchlíků má v nabídce nově i společnost T-Mobile. V nabídce internetové platformy se kanál Nickelodeon Ukraina Pluto TV objevil na pozici 143. Stanice už je k dispozici v nabídce několika operátorů ve standardním rozlišení.

V uplynulých dnech byl program zařazen do nabídky O2 TV, Vodafonu, SledováníTV a nově je k dispozici i pro klienty internetové televize T-Mobile. Elektronický programový průvodce (EPG) není v klasické podobě k dispozici. Místo názvu pořadů je v názvu uveden pouze stručný název Nickelodeon Ukraine. V rámci aktuálního časového bloku byl také k dispozici pohyb na časové ose. T-Mobile má v nabídce i další kanály Nickelodeon určené pro CZ trh.

Za projektem stanice stojí společnost Paramount, která ho vytvořila pro potřeby platformy Pluto TV. Projekt má však velký dosah, protože Nickelodeon Ukraine zařazují postupně do nabídky operátory v řadě zemí. Zpráva uvádí, že aktuálně má tuto stanici k dispozici více než třicet partnerů po celé Evropě. Deutsche Telekom patří mezi jednoho z nejvýznamnějších partnerů, kteří program šíří, zařazení do T-Mobile TV tak proto není nijak překvapivé.

autor: lukpo
Spustit audio

Související