Nizozemské Sunlite Radio začalo vysílat na satelitu Astra 3B, slibuje pohodový hudební mix

26. červenec 2022

Od pondělí 25. července je součástí programové nabídky na satelitu Astra 3B také nizozemská hudební stanice Sunlite Radio. Její distribuci zajišťuje společnost M7 Group, která je také provozovatelem satelitní a internetové televize Skylink. Sunlite Radio je k dispozici bez kódování a zachytitelné tak prakticky v celé Evropě.

Čtěte také

Provozovatel stanice superlativy ke svému programu nešetří. Sunlite Radio představuje jako místo pro nejlepší a nejuvolněnější hudební mix. „Známe vaši atmosféru a hrajeme ty nejlepší jemné popové a milostné písně. Sunlite vám poskytne snadný průběh a dobrý pocit kdykoli během dne,“ uvádí na webu provozovatel nizozemské stanice, kterou bylo doposud možné přijímat na území Nizozemska v DAB+, na webu, případně v mobilních aplikacích.

„Pokud posloucháte Sunlite, nemusíte se o hudbu starat. Víme, co potřebujete. Žádní zaneprázdnění DJs nebo hry, ale klidné písně od Adele, George Michaela, Eda Sheerana nebo klasiky od Phila Collinse, Johna Mayera, Whitney Houston a Justina Biebera,“ dodává tým rozhlasová stanice. Sunlite přináší hudbu non-stop 24 hodin denně a každou hodinu informuje o nejnovějších zprávách ze světa a počasí. Součástí vysílání je také doprava.

Parametry příjmu: Astra 3B (pozice 23,5 stupně východně), 11739/V, SR 29900, FEC 2/3, norma DVB-S2/8SPK, kódování žádné (FTA)

autor: lukpo
Spustit audio

Související