Nova chystá čtyři speciální kanály z Wimbledonu, nabídne dění až na šesti kurtech najednou

25. červen 2019

Speciální programové pozice využívá Nova v rámci Voyo.cz při různých sportovních událostech. Na stejném modelu de facto fungují i kanály O2TV Sport.

Diváci kanálů skupiny Nova budou moci od pondělí 1. července sledovat dění z tenisového Wimbledonu tradičně nejen na stanicích Nova Sport 1 a Nova Sport 2, ale také na čtyřech speciálních programových pozicích dostupných v on-line službě Voyo.cz. Dění z Wimbledonu tak bude k dispozici v jednu chvíli až na šesti kurech najednou. Speciální programové pozice využívá Nova v rámci Voyo.cz při různých sportovních událostech. Na stejném modelu de facto fungují i kanály O2TV Sport, které jsou exkluzivně dostupné pro zákazníky operátora O2 CZ.

„Wimbledon je nejprestižnější tenisový turnaj světa a každý rok se na vysílání ohromně těšíme. Opět se snažíme připravit divákům maximální servis. Do Londýna vysíláme dva štáby, v Praze bude na plné obrátky pracovat tým zkušených komentátorů a tým našich tenisových expertek. Teď ještě, abychom mohli českým barvám fandit co nejdéle,“ uvedl vedoucí sportovního programu skupiny Nova Dušan Mendel. Tenisovými expertkami budou konkrétně Andrea Sestini Hlaváčková, Klára Koukalová, Iveta Benešová, Petra Cetkovská a Kateřina Vaňková.

autor: lukpo
Spustit audio

Související