Nova chystá rozšiřování nabídky titulů s dabingem a v originálním znění na portálu Voyo

13. srpen 2018

Videoslužba nabízí nejen možnost přehrávání filmů a seriálů, ale také jednotlivých kanálů Novy. Na podzim se tu tak diváci mohou těšit například také na přenosy z NHL, NBA, UFC nebo Evropské ligy UEFA.

Mediální skupina Nova bude na podzim rozšiřovat nabídku titulů s dabingem či v originálním znění s titulky na portálu Voyo. Nova o této skutečnosti informovala jako o novince v rámci tiskové konference minulý týden. Z tiskových materiálů ale nevyplývalo, jaký bude poměr těchto titulů, případně jaké jsou další detaily. Nova jako novinky v rámci Voyo.cz nasadí například snímky Božská Florence, Případ Sloane nebo Hackshaw Ridge: Zrození hrdiny.

„Rozšiřováním nabídky titulů s dabingem či v originálním znění s titulky reagujeme na zvyšující se poptávku ze strany diváků. Vybraný titul je nahrán ve dvou verzích – dabované a originální s titulky. Nelze tedy mezi verzemi přepínat přímo v přehrávači, ale v dané sekci si divák může přímo zvolit verzi záznamu, která mu vyhovuje. Již nyní máme v nabídce desítky filmových snímků, které jsou v originálním znění s titulky, a na rozšíření této nabídky dále pracujeme,“ uvedla pro Digitální rádio mluvčí Novy Jana Ondrejechová.

autor: lukpo
Spustit audio

Související