Novinky O2 TV: knihovna National Geographic, Leo TV v HD po celý den a zařazení Nova Lady

13. říjen 2021

V uplynulých dnech proběhlo v největší IPTV službě na trhu několik novinek. Tou nejzásadnější je již avizované zařazení dokumentů z dílny National Geographic, která už se v minulosti objevila u operátorů Skylink a T-Mobile.

„Ty nejlepší dokumenty v prvotřídní kvalitě nadchnou nejen nadšence přírody, ale potěší všechny, které zajímá historie, vesmír, technika nebo cestování," uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV, a doplnila: „Speciální knihovna je rozdělená do 35 tematických okruhů a přináší skutečně ten nejkvalitnější obsah, který byl na poli dokumentů kdy natočen.

Knihovna National Geographic se do sekce Aplikace v O2 TV, kde se aktuálně nachází například O2 TV Plus, Youtube či Dětský koutek, začne postupně zařazovat od 11. října. Kromě již zmíněných tematických kategorií se diváci dočkají i prémiových dokumentů o aktuálním dění z produkce National Geographic a National Geographic Wild.

Čtěte také

Nová dokumentární videotéka je připravena pro zákazníky, kteří O2 TV sledují přes set-top box nebo O2 TV aplikaci na chytrých televizorech LG. Dostupná bude v tarifech O2 TV Bronzová, Stříbrná a Zlatá. Zákazníkům, kterým se knihovna National Geographic nezobrazuje, doporučuje O2 restart set-top boxu.

V nabídce O2 TV došlo zároveň od října k rozšíření vysílání tuzemského erotického kanálu Leo TV na čtyřiadvacetihodinové vysílání z původního nočního režimu. Nově je stanice pro klienty k dispozici ve vysokém rozlišení, stejně jako například Vixen nebo Dorcel TV. O2 TV je také jedním z operátorů, kteří do své nabídky zařadí chystanou stanici Nova Lady.

autor: lukpo
Spustit audio

Související