O přelaďování satelitních programů obsáhle informuje také magazín Skylink TV

19. září 2018

Operátor informuje o chystaných změnách ve speciální dvoustránkové příloze, jejíž průvodkyní je moderátorka a herečka Adéla Gondíková.

Satelitní služba Skylink, kterou provozuje lucemburská společnost M7 Group, neponechala nic náhodě. Obsáhle se největší operátor svého druhu věnuje chystanému přelaďování programů také v aktuálním vydání svého tištěného magazínu, který jeho klienti dostali do poštovních schránek v úterý 18. září. Skylink připravil ve speciální dvoustránkové příloze například tabulku, podle níž mohou klienti, jaké programy budou muset přeladit, pokud si předplácí ten a ten balíček.

Přelaďování kanálů se bude týkat zákazníků s balíčky Digital, Smart, Multi a Kombi. Na druhé stránce speciálu Skylink klientům vysvětluje, jak poznají, že se přeladění týká právě jich. Návod zde dostanou jak majitelé přijímačů s funkcí FastScan, tedy automatického ladění, tak i ti, kteří se musí postarat o tuto ne příliš příjemnou operaci sami. Nejdůležitější sdělení pak pro klienty je, kdy a jak manuálně programy naladit. Průvodcem přílohou je tentokrát moderátorka a herečka Adéla Gondíková.

Skylink přelaďování - září 2018
Skylink přelaďování - září 2018
Skylink přelaďování - září 2018
autor: lukpo
Spustit audio

Související