O2 TV bude k dispozici i pro televizory Sony, Philips a Panasonic se systémem Android TV

19. říjen 2021

Po nedávno spuštěné aplikaci pro chytré televizory LG a stávající aplikaci pro Samsung TV se nově dočkají aplikace O2 TV i majitelé televizorů Sony, Philips a Panasonic. Od druhé poloviny října bude služba k dispozici také v televizorech s Android TV s operačním systémem Android TV 9.0 a vyšším.

V aplikaci mohou zákazníci využívat všechny funkce, na které jsou zvyklí z rozhraní běžné O2 TV. Nechybí možnost posunu v čase až sedm dní zpět, přeskakování programu, nahrávání nebo vyhledávání pořadů podle názvu či žánru. K dispozici je také televizní program a sekce Premium (dříve Aplikace), kde najdou diváci službu O2 TV Plus, novou knihovnu National Geographic s více než 300 prémiovými dokumenty, HBO OD nebo Dětský koutek.

Majitelé O2 TV, kteří chtějí začít využívat službu ve zmíněných televizorech, se mohou jednoduše přihlásit pomocí svých přihlašovacích údajů. Noví zákazníci si mohou službu vyzkoušet na měsíc zdarma. Aplikaci si mohou z Google Play stáhnout majitelé chytrých televizorů s operačním systémem Android TV 9.0 a vyšším. Pro bezproblémové sledování je zapotřebí mít televizi připojenou k internetu o rychlostech minimálně 6 až 8 Mbps. Podporováno je rozlišení 1080p.

autor: lukpo
Spustit audio

Související