O2 TV měla na konci prvního pololetí 572 tisíc zákazníků, jejich nárůst mírně zpomalil

13. srpen 2021

Společnost O2 Czech Republic je jedním z největších operátorů placené televize na trhu. V porovnání s nejbližšími předchozímu kvartály je nárůst zisku nových klientů pomalejší. Na konci prvního čtvrtletí jich bylo 563 tisíc. Vyplývá to z hospodářských výsledků firmy.

„Počet služeb některého z tarifů O2TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 30. červnu 2021 celkem 572 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2TV Sport Pack a O2TV HBO a Sport Pack,“ uvedla firma v tiskové zprávě náležející k hospodářským výsledkům za první pololetí letošního roku.

O2 se aktuálně profiluje zejména jako sportovní jednička mezi operátory placené televize. Od dnešního dne nabízí vedle společnosti T-Mobile nové tematické kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4, od příštího týdne pak i Premier Sport 2. Naopak operátor Telly, který z důvodu ukončení distribuce vyřadil z nabídky stanice Digi Sport, na této skutečnosti tratí. K dohodě s mediální skupinou Nova zatím nedošlo.

autor: lukpo
Spustit audio

Související