O2 TV se přiblížila k hranici šesti set tisíc předplatitelů

19. listopad 2021

Jeden z nejvýznamnějších telekomunikačních hráčů na trhu, společnost O2 Czech Republic, měla na konci třetího kvartálu loňského roku 586 tisíc zákazníků. Firma to dnes oznámila jako součást svých hospodářských výsledků.

„Počet služeb některého z tarifů O2TV (IPTV a OTT verze), která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 30. září 2021 celkem 586 tisíc včetně zákazníků, kteří využívají měsíční balíčky O2TV Sport Pack a O2TV HBO a Sport Pack,“ uvedla v tiskové zprávě společnost O2 Czech Republic s tím, že právě tato platforma patřila mezi hlavní zdroje růstu operátora.

O2 TV měla původně v letošním roce přejít velkou technologickou modernizací a nabídnout nové prostředí, její vlastník ale nakonec z důvodu náročnosti nakonec plánovaný krok přesunul až na příští rok. Místo toho se dočkali klienti operátora rozšíření televizní služby do televizorů LG a vybraných modelů se systémem Android TV. O2 TV také letos několikrát rozšířila programovou nabídku, zařadila například novou lifestylovou televizi HGTV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související