O2 TV zpřístupní erotické kanály i na mobilních zařízeních

13. duben 2022

V průběhu dnešního dne by se měly zpřístupnit zákazníkům IPTV platformy O2 TV erotické kanály i v mobilních zařízeních. Na novinku dnes upozornil v tiskové zprávě sám operátor. Jeden ze čtenářů pak pro naši redakci doplnil, že na pozici po zpravodajské stanici Ukraina 24 se objevil program 1+1 International.

Čtěte také

„Uvolňovat pro Android i iOS to budeme postupně, do konce týdne tak budou mít zákazníci všechny své programy po ruce kdykoli a kdekoli budou chtít,“ uvedla mluvčí O2 TV Veronika Zachariášová. Mezi stanicemi s kategorie 18+ jsou například LEO TV, Vixen nebo Dorcel TV, lehkou erotiku zastupuje Playboy TV, na gaye pak cílí výhradně program X-mo.

I v tomto případě mohou diváci automaticky využívat také funkci Rodičovský zámek. Pětimístný PIN kód zajistí, aby se k obsahu pro dospělé nedostali malí diváci (stejně, jako je tomu u sledování prostřednictvím webového prohlížeče nebo v TV).

O2 TV aktuálně nabízí celkem devět kanálů z kategorie Adult (pro dospělé), které jsou dostupné v závislosti na tarifu, a to od O2 TV Stříbrná. V tarifu O2 TV Zlatá pak mají zákazníci přístupnou kompletní nabídku těchto programů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související