O2TV ukončila spolupráci s mediální skupinou Mafra na službě iDNES Kino

28. srpen 2019

Položku iDNES Kino mohli zákazníci největší IPTV platformy na trhu najít v záložce Aplikace, které je přímo součástí hlavní obrazovky O2TV. Zákazníci odtud nadále mohou přistupovat k archivu prémiového kanálu HBO, rozhovorům DVTV nebo portálu YouTube.

Společnost O2 Czech Republic se dohodla na ukončení spolupráce s mediální skupinou Mafra týkající se poskytování služby iDNES Kino (dříve Playtvák.cz) v rámci IPTV platformy O2TV. Hudební televize Óčko pochopitelně pokračují v nabídce beze změny. Ukončení služby potvrdila Digitálnímu rádiu Kateřina Mikšovská z tiskového oddělení O2. „Po vzájemné dohodě se společností Mafra, která obsah pro iDNES Kino (bývalý Playtvák.tv) dodává, jsme se rozhodli ve spolupráci nepokračovat,“ uvedla Mikšovská.

Položku iDNES Kino mohli zákazníci největší IPTV platformy na trhu najít v záložce Aplikace, které je přímo součástí hlavní obrazovky O2TV. Tento videoportál ale pochopitelně není jediným, který mají klienti služby k dispozici. Dále je zde k dispozici videotéka HBO OD, HBO OD Kids, Stream.cz, DVTV, Aktuálně TV, Dětský koutek, archiv stanice O2 TV Sport, Investorský magazín a také YouTube, který je aktuálně jedinou službou umožňující v boxech operátora zobrazit obsah ve formátu Ultra HD/4K.

autor: lukpo
Spustit audio

Související