Odstartovala internetová V.O.X. TV, nebojí se otvírat kontroverzní témata bez cenzury

15. listopad 2022

Petr Kubelík známý zejména coby tvář populárního internetového pořadu Mr. Kubelík Show rozjel se svým týmem novou platformu V.O.X. TV. Peníze na rozjezd začala „televize“ shánět začátkem letošního roku, místo původně plánované částky necelých 800 tisíc korun se jí na portálu HiHit podařilo vybrat nakonec téměř půl druhého milionu.

„Žijeme stále ještě ve svobodné zemi, kde každý může veřejně říct svůj názor? Pokud o tom máte, stejně jako my, pochybnosti, podpořte V.O.X. TV a staňte se součástí jedinečné komunity, kde můžete přímo ovlivnit veřejnou debatu,“ lákal na portálu HitHit podporovatele provozovatel budoucí internetové platformy. Za projektem stojí podle webových stránek společnost V.O.X. TV s.r.o., jejímž je Petr Kubelík jednatelem.

Současnými tvářemi V.O.X. TV jsou kromě Kubelíka například Gabriela Sedláčková, Filip Turek nebo Jakub Studený. Internetová platforma se bude k sobě snažit přilákat i mladší publikum, jak je patrné například z chystaného pořadu Mixtape s Vojtou Markem a Naty Hrychovou. Vlastní pořad bude mít na V.O.X. TV i bývalá ministryně informatiky Dana Bérová, kterou má doplnit Michael Rostock-Poplar. Půjde o magazín Úspěch v kostce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související